مهمترین هدف روز جهانی غذا چیست؟
افزایش آگاهی مردم نسبت به بحران گرسنگی و اهمیت بهبود کیفیت تولید غذا با افزایش سرمایه گذاری در حوزه تولید غذا و روی آوردن به کشاورزی نوین و پایدار از مهمترین اهداف روز جهانی غذا است.
۱۶ اکتبر روز جهانی غذا است. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و ایجاد شرایط مناسب جهت پیشگیری از فقر، گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند. استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن آوری از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه، موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می شود. روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز هم دردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند.
سازمان فائو با هدف بالا بردن سطح زندگی و بهبود تغذیه مردم جهان، توزیع مناسب مواد غذایی در مناطق مختلف جهان و ایجاد امنیت غذایی به مبارزه با سوءتغذیه از طریق ارائه اطلاعات لازم به کشورهای مختلف فعالیت میکند.
به منظور یکپارچگی فعالیت ها در این زمینه، همه ساله شعاری با محوریت الگوی غذایی و رفع گرسنگی از سوی سازمان بین المللی فائو تعیین میگردد.
در ایران علاوه بر گرامیداشت این روز، یک هفته را، هفته غذا نام گذاری کرده اند. سازمان غذا و دارو با یادآوری شعار و اهداف این روز ، جهت آگاهی عموم مردم فعالیت کرده و سعی در بهبود کیفیت و شرایط بهداشتی تولید محصولات در صنایع غذایی دارد، تا کالا سالم تر به دست مردم برسد. کاهش قند، نمک و چربی در سال های اخیر در محصولات غذایی تولید شده در صنایع مصداق این ادعاست.
بدون دیدگاه